DATO: 17.10.2011 / KLOKKESLETT: 21:36

2 kommentar(er)Deilig å vinne over Brann!!!! ikstart♥
DATO: 26.09.2011 / KLOKKESLETT: 16:18

4 kommentar(er)

Var på Start - Lillestrøm med Iselin i går. Og for en gangs skyld vant vi! Det var så utrolig, ubeskrivelig deilig!♥Årst & Hoff♥

ikstart♥

 
DATO: 06.09.2011 / KLOKKESLETT: 21:02

2 kommentar(er)

Jessjess, for ca en time siden kom jeg hjem fra kamp! Det regna en deeeel, må jeg bare få sagt! Men vi spilte ganske bra i perioder, noe som gjorde at vi vant! 2-1, over Radar, som faktisk er veldig gode, så nå er jeg fornøyd!

Nå skal jeg se landskampen, Danmark - Norge, og satser på seier der og!

Det er sånn det skal være!♥

Men Gamsten'min er skada, og skal ikke spille, så vi satser på Huseklepp-mål i dag!!

Skal du se Landskampen?
 
DATO: 14.08.2011 / KLOKKESLETT: 17:57

4 kommentar(er)

I går var det startkamp. Start - Alta, kvartfinale i cupen. Jeg var ikke på den, fordi jeg har vært på cup i porsgrunn siden torsdag. Jeg og julia strevde for å finne et sted vi kunne se kampen, men det fantes ikke, så vi måtte ha sånn live-oppdateringsgreie på mobilen. Du aner ikke hvor glade vi ble når Start scorte! Og når kampen var slutt, var vi så glade at jeg tror vi kunne flydd til månen! Vi var jo på cup, så vi kunne liksom ikke løpe rundt å skrike, det hadde vært litt flaut, men fy søren så deilig! Har aldri vært så glad i hele livet mitt, tror jeg! Vi er bare EN kamp fra cupfinale!!!!! Det gjør liksom ingenting at vi spilte veldig dårlig i dag, og tapte på straffespark.

NM: Start-Alta 1-0 (0-0)Det var Jesper Mathisen som scorte. Et nydelig frispark-mål fra 28 meter! Herlig!

Er ditt lag videre i cupen?
DATO: 09.08.2011 / KLOKKESLETT: 13:51

4 kommentar(er)

I går var jeg på Startkamp. Før kampen hadde jeg faktisk ganske tro på 3 poeng, siden jeg ser på Haugesund som et ganske dårlig lag. Jeg vil rett og slett ikke innse, klarer ikke innse at Start er dårligere. Enn alle. Vi ligger sist på tabellen, med 14 poeng. Sarpsborg har 16, Sogndal 17, begge med en kamp mindre spilt.

Tap for FKH

 Jeg skjønner ikke helt, men i begynnelsen av kampen, de 20 første minuttene ca, syns jeg faktisk at Start spilte ganske bra. De hadde ingen store målsjangser, men det hadde ikke Haugesund heller! Ballen var for det meste på Haugesund sin banehalvdel. Så kom det første målet til Haugesund. 

Start ligger under...

Og det andre. Og det tredje. Og det fjerde. Da var det gjort. Vi hadde ikke sjangs! Så ble det heldigvis pause, og vi forventa at spillerne skulle komme ut på banen i andre omgang, sure, skjerpet. Men nei. Haugesund fikk spille. Det var bare flaks at de ikke scorte flere mål. Bare flaks at de ikke banka oss enda lenger ned i støvlene enn vi allerede var. Etterhvert ble det gjort noen bytter. Og de gjorde virkelig jobben sin. Vi fikk vertfall ett mål.

Fornøyde debutanter

Jeg pleier ikke være pessimist, men jeg har nesten ikke noe valg. For hvis vi fortsetter som dette rykker vi ned. 
Syns også det var litt rart at Hoff, som er den eneste som løper, ikke var med fra start...
DATO: 28.06.2011 / KLOKKESLETT: 15:14

2 kommentar(er)
hits